Ferielukket - varer afsendes lørdag d. 20. juli

Merino Extrafine Sock 'Join the Circus'

149,00 kr.

100 gram

80% extrafine merino sw

20% polyamid

425 m /100 g

Pind 2-3 

Antal
1
Tilføj til kurv

Merino Extrafine Sock er et meget blødt strømpegarn, som kan bruges til alle former for strik og er særligt godt til os der synes det meste med uld kradser. De 20% nylon er det der skaber slidstyrke nok til at de kan holde til at blive brugt. Det er eksempelvis også praktisk hvis du vil strikke handsker. 

Farverne kan variere alt efter skærmindstillinger på den skærm du ser på, og der kan derfor være nuanceforskelle.


Tips

- Håndfarvet garn er som oftest i 100 grams fed, stedet for de vanlige 50 gram som er det du køber i butikkerne. 

- Skift imellem feddene når du strikker med håndfarvet garn - sådan undgår du pooling, dvs. at farverne 'klumper sig sammen'. 

- Garnet er superwashbehandlet og kan derfor maskinvaskes, men da vaskemaskiner vasker forskelligt vil jeg ikke anbefale dig at tage chancen. 

- Hvis du vil undgå garnrester, så kan du med fordel korte skaftet på strømpen lidt ned og så kan du måske strikke to par, alt efter hvilken opskrift du benytter. PetiteKnits flæsestrømper bruger fx ca 50 gram i de fleste størrelser, og er du ikke til flæser, kan du blot udelade den. 

- I ét fed på 100 gram vil der være garn nok til mindst 1 par strømper, medmindre at det er en opskrift med ekstra højt skaft, eller en stor størrelse. Det vil altid fremgå af din opskrift hvor mange meter der skal