-20% på udvalgte kategorier

Varer afsendes først d. 25. juni

Hvem er Yarn by Sanders?

Jeg hedder Kathrine og er mor til to drenge på 4 og 7 år. Her er altid gang i den, og i årenes løb har jeg opbygget et større og større behov for at strikke, for at have"mig-tid". "Mig-tid" blev udvidet til garnfarvning, som i starten aldrig var tiltænkt andet end mit eget forbrug. 

Men så greb det om sig, og selvom jeg er bidt af en gal strikker (jeg strikker endda på løbebåndet. Flaskeholdere er nemlig fantastisk til at holde et garnnøgle), så er der ikke timer nok i døgnet til at strikke alt det garn jeg farver og måske jeg heller ikke har mere brug for flere trøjer i skabet (det har min bedre halvdel bedt mig om at skrive, men hvad ved han egentlig om den slags?) 

Derfor har jeg skabt denne webshop, så jeg kan få lov til at gå farveamok. Hvert fed er farvet med kærlighed og skabt af interesse og en kæmpe passion for garn.

Jeg farver efter humør og hvad jeg har lyst til i dette moment. Det betyder at jeg vil have et skiftende udvalg, og kun et par faste farvninger, men det betyder også at når du køber noget hos mig, så er det du får ganske unikt.

Det er kærlighed til garn, kærlighed til farver og kærlighed til at skabe der står bag Yarn of Sanders.  

Velkommen til!

Praktisk info:

  • Hvis der er noget du synes jeg skal blive bedre til, eller garnkvaliteter/farve du ønsker dig, så skriv en besked og så skal jeg se om det er et ønske jeg kan efterkomme. 
  • Garnet er farvet med syrefarver, købt og godkendt til brug i Danmark. Farven fikseres med eddike og ikke eddikesyre, Syrefarver indeholder ikke syre, men det binder i vand der har en pH-værdi som en let syre. Derfor bruges eddike og vand til at få farven til at fikseres - og deraf navnet "syrefarver". 
  • Husk at farver varierer fra skærm til skærm, uanset hvilket lys billeder er taget i. 
  • Når man strikke med håndfarvet garn anbefales det at du skifter imellem feddene imens du strikker. Dette fordi at man ikke kan garantere at feddene er identiske, uanset hvor og hvem man køber garnet hos
  • Håndfarvet garn bør vaskes så lidt som muligt. Flere af kvaliteterne jeg forhandler, kan maskinvaskes, men da vaskemaskiner arbejder forskelligt, anbefaler jeg at du vasker og tørrer i hånden. 
  • Instagram: @yarnbysanders
  • Facebook: Yarn by Sanders - håndfarvet garn