FORUDBESTILLING "Lidt men godt"

Overrask mig

500,00 kr.

OBS: Pengene trækkes først i midten af november, når kalenderen sendes ud (Også selvom du indtaster kortoplysninger og det hele). 

Lidt om indholdet, uden at røbe for meget:

- 4 fed Merino Extrafine Sock

- Lidt strikketilbehør

Samlet værdi: mindst 620 kr


Måske det virker helt forrykt at tænke i adventskalender her om sommeren - men med håndværk skal der tid til forberedelse af den slags, så du får den dejligste forkælelseskalender når vi når til jul. 

Vigtig læsning

- Her er tale om forudbestilling - dvs. at bestillingen er bindende, idet at jeg står og farver og bestiller tilbehør hjem, helt specifikt til din kalender. Men til gengæld trækkes der ingen penge før pakkerne afsendes i midten af november, selvom du aflægger en bestilling nu. 

- Hvis du købte kalender sidste år, så bare rolig - der er ingen gengangere i tilbehøret. 

- Hvis du ønsker at købe andet end adventskalenderen, så bedes du lægge det i en separat bestilling.

- Varen kan ikke ombyttes, men jeg er altid til at snakke med. Fragtomkostninger påhviler dig, som normalt gældende ved returvarer. 

- Vælg det farveunivers du ønsker dig, og du vil få et farvetema i din adventskalender. Skulle det ske at der er særlige farveønsker som eksempelvis at du godt kan lide pastelfarver, men ikke kan fordrage lyserød  så sender du mig blot en besked eller en mail med dit ønske. 

- Når du vælger farveunivers, se bort fra at der står at varen ikke er på lager. Du kan godt bestille alligevel.


Antal
1
Tilføj til kurv